Participare

Cum poti ajunge la Instacamp anul acesta

Acest eveniment a fost lansat pentru sprijinirea creatorilor de continut din Romania. Instacamp se adreseaza persoanelor active in social media, interesate sa isi imbunatateasca conturile de Instagram. Nu a fost gandit ca un eveniment de marketing pentru brand-uri sau ca un training pentru fotografi. Instacamp este un eveniment in primul rand pentru bloggeri. Pentru celelalte comunitati pregatim alte intalniri in perioada urmatoare.

Invitatiile vor fi oferite incepand cu 10 iunie.

BLOGGER ACREDITAT

Daca ai un blog activ si doresti sa iei parte la eveniment, te rugam sa soliciti o invitatie gratuita completand formularul de inregistrare.

Solicita invitatie

CREATORI DE CONTINUT

Daca esti un creator de continut multimedia si doresti sa iei parte la eveniment, te rugam sa soliciti o invitatie gratuita completand formularul de inregistrare.

Solicita invitatie

COMPANIE

Daca nu ai un blog, dar doresti sa iei parte la eveniment, te poti inscrie pentru acces full-day. Taxa de participare este de 300 lei + TVA.

Click aici

RETURNAREA TAXELOR DE PARTICIPARE

Anularile de participare inregistrate pana in data de 9 iunie 2019 au dreptul la o rambursare completa a taxelor achitate. In cazul anularii participarii in perioada 10 iunie - 29 iunie 2019, taxele vor putea fi returnate in procent de 50%. Daca anularea inscrierii survine incepand cu data de 30 iunie 2019, taxele nu vor mai putea fi returnate.

CUM PLATESTI?

Prin transfer bancar/mandat postal - plata in lei la cursul BNR din ziua respectiva in contul RO28 RZBR 0000 0600 0775 2420 (lei), deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Dorobanti, beneficiar Evensys Consult.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati departamentul de evenimente al companiei Evensys la tel. 021.231.72.13-16. Completand acest formular sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Evensys si sa primiti ocazional materiale informative de la Evensys si partenerii sai.

Organizator

Partener principal

Parteneri

Parteneri Know-How

Cu sprijinul

Pentru oportunitati de partneriate si sponsorizare, nu ezitati sa ne contactati
Contact